.

Translate

* Het aantal bezoekers *

.

.

Hallo ik ben

Mijn foto
Ben op 24 juli 1964 geboren..Getrouwd en 1 zoon die nog thuis woont...Ik kreeg in 2003 de ziekte COPD gelijk fase 3 met nog een longinhoud van 21% al snel viel ik in fase 4...In 2007 ben ik erg hard achteruit gegaan, na meerdere malen achter elkaar in het ziekenhuis te hebben gelegen, waarvan de laatste keer bijna fataal, maar ben er gelukkig nog...In febr 2008 heb ik 3.5 mnd gerevalideerd in het longrevalidatie- centrum Beatrixoord in Haren, had toen nog een long inhoud van 17% (dit was sinds juni 2012 nog 13%) Ik zat hele dagen aan de zuurstof...Ben in Sept 2009 voor 14 dagen in het UMCG geweest voor longtransplantatie screening, 11 maart 2010 heb ik dan eindelijk groen licht gekregen...Bij deze ongeneeslijke longziekte heb ik ook nog eens sinds 1979 de ziekte van Crohn (chronische darmontstekingen), in ernstige mate, waar ik elk jaar de nodige Remicade kuren voor kreeg sinds mijn transplantatie bijna geen last meer..Wil je meer over mij weten lees dan mijn blog... *Mijn Leven* Op weg naar een dubbele longtransplantatie, Ik had nog een lange weg te gaan en dat viel niet altijd mee !!! Op Goede Vrijdag 18 April 2014 ben ik getransplanteerd van 2 prachtig werkende longen..

.

.

4 jaar 1 maand en 7 dagen (+6mnd wachten op groen licht totaal dus 4 jaar en 7 mnd en 7 dagen) heb ik op de wachtlijst gestaan tot uiteindelijk het langverwachte telefoontje binnen kwam ....

Op Goede Vrijdag 18 April 2014 zijn er dan
eindelijk 2 fantastische donorlongen voor mij !!!!!

DONOR wie je ook bent BEDANKT
zal goed voor je zorgen !!!

.

.

*Mijn Donor*Eerst willen wij stil staan bij de donor en de nabestaanden...
Wij wensen de familie heel veel sterkte toe met het verlies van hun dierbare...
Waar jullie ook zijn wij denken aan jullie !!!

*17/18 April 2014*

Er is vannacht iets ergs gebeurd,
er is een familie die treurt ...
Een familie lid is heen gegaan,
hij/zij heeft gestreden voor zijn leven,
maar heeft het toch op moeten geven ...
Bij leven had i zich laten registreren,
zodat i na zijn/haar dood zijn organen kon doneren ...
Hart, Longen, lever en nieren
gaan nu een ander zijn leven plezieren ...

Maar ook is er een Familie heel blij,
het lange wachten is nu voorbij ...
Het langverwachte telefoontje is dan
nu toch eindelijk gekomen ...

Er zijn longen voor mij ...
Nu draag ik voor altijd een stuk van jou bij mij ...


BEDANKT LIEVE DONOR ...

Gedicht zelf gemaakt door mijn man en mijzelf
>>> © GJ & JJ


.

.


18 April 2014


100 jaar geleden
was een longtransplantatie
ONMOGELIJK

50 jaar geleden
was een longtransplantatie
EEN MIRAKEL

20 jaar geleden
was een longtransplantatie
EN WONDER

10 jaar geleden
was een longtransplantatie
EEN FEIT

Vandaag
is een longtransplantatie het streven naar
LUCHT VOOR MORGEN

Re-born to be alive vzw

.

.


Voor dat je begint met het lezen van mijn blog's,
lees dan eerst even het
volgende hier onder.


Het meeste over mij kun je vinden hier rechts onder
bij de pagina's met verslagen en bij mijn dagelijkse verhaaltjes, als je daar op geklikt hebt dan kom je eerst weer bovenaan mijn website dus dan even scrollen naar beneden tot je ongeveer in het midden van het scherm bent, en daar komt het verhaal te staan dus niet bovenaan ;) .


.

.

17 juli 2010

* Warm

Hier ben ik dan weer even. Wat een warm weer hebben we tot nu toe gehad, echt geen weer voor ons bah. Ben zo blij dat het weer iets minder warm is geworden, kon er op een gegeef moment niet goed meer tegen de luchtvochtigheid werd een beetje te hoog.

Maar ja zag vanavond de weers berichten en helaas gaat het weer zo warm worden volgende week, maar gelukkig zit ik dan bij mijn mannetje aan boord van het schip en hebben daar door heel de woonruimte airco gelukkig. Morgen weer even naar mijn moeder, en ook bij haar thuis de post ff na kijken en nog ff neuzen door alle kasten en dozen.


Volgende week Dinsdag eerst lekker 14 dagen weg en dan als we terug zijn daar in huis aan de gang heel het huis 3 verdiepingen moeten leeg, van alles regelen huur gas enz opzeggen, maar ja eerst het ergste nog waar moet ik met alles in godsnaam heen heb er zelf geen plak voor dus dan maar kringloop en wie weet doen we er nog mensen een plezier mee, ze heeft nog zoveel mooie spulletjes zonde om maar zo weg te doen.

En er komt allemaal zoveel bij kijken bewindvoering,
bankzaken, notaris bezoeken en rechtbank
en ga zo nog maar ff door het gaat niet allemaal vanzelf.


Maar ja al die stress is echt niet goed voor mij heb op het moment ook erg veel last van me crohn, gaat niet echt goed slaap ook erg slecht. En dan niet te vergeten die benauwdigheid pfff heb soms zoiets van geef mijn portie maar aan fikkie hoor ben het soms ff goed zat.


Maar goed we moeten toch ff door die zure appel heen heb gelukkig veel lieve mensen die ons gaan helpen de aankomende maanden met het huis van mijn moeder.
Helaas ben ik daar erg afhankelijk van had dit graag alleen gedaan met mijn mannetje en zoon maar helaas, kan ik alleen maar zitten en iedereen commanderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Leuk dat even bent langs geweest
en een berichtje hebt achter gelaten..

Ik wens je nog een fijne dag !!!

Liefs Janetta