.

Translate

* Het aantal bezoekers *

.

.

Hallo ik ben

Mijn foto
Ben op 24 juli 1964 geboren..Getrouwd en 1 zoon die nog thuis woont...Ik kreeg in 2003 de ziekte COPD gelijk fase 3 met nog een longinhoud van 21% al snel viel ik in fase 4...In 2007 ben ik erg hard achteruit gegaan, na meerdere malen achter elkaar in het ziekenhuis te hebben gelegen, waarvan de laatste keer bijna fataal, maar ben er gelukkig nog...In febr 2008 heb ik 3.5 mnd gerevalideerd in het longrevalidatie- centrum Beatrixoord in Haren, had toen nog een long inhoud van 17% (dit was sinds juni 2012 nog 13%) Ik zat hele dagen aan de zuurstof...Ben in Sept 2009 voor 14 dagen in het UMCG geweest voor longtransplantatie screening, 11 maart 2010 heb ik dan eindelijk groen licht gekregen...Bij deze ongeneeslijke longziekte heb ik ook nog eens sinds 1979 de ziekte van Crohn (chronische darmontstekingen), in ernstige mate, waar ik elk jaar de nodige Remicade kuren voor kreeg sinds mijn transplantatie bijna geen last meer..Wil je meer over mij weten lees dan mijn blog... *Mijn Leven* Op weg naar een dubbele longtransplantatie, Ik had nog een lange weg te gaan en dat viel niet altijd mee !!! Op Goede Vrijdag 18 April 2014 ben ik getransplanteerd van 2 prachtig werkende longen..

.

.

4 jaar 1 maand en 7 dagen (+6mnd wachten op groen licht totaal dus 4 jaar en 7 mnd en 7 dagen) heb ik op de wachtlijst gestaan tot uiteindelijk het langverwachte telefoontje binnen kwam ....

Op Goede Vrijdag 18 April 2014 zijn er dan
eindelijk 2 fantastische donorlongen voor mij !!!!!

DONOR wie je ook bent BEDANKT
zal goed voor je zorgen !!!

.

.

*Mijn Donor*Eerst willen wij stil staan bij de donor en de nabestaanden...
Wij wensen de familie heel veel sterkte toe met het verlies van hun dierbare...
Waar jullie ook zijn wij denken aan jullie !!!

*17/18 April 2014*

Er is vannacht iets ergs gebeurd,
er is een familie die treurt ...
Een familie lid is heen gegaan,
hij/zij heeft gestreden voor zijn leven,
maar heeft het toch op moeten geven ...
Bij leven had i zich laten registreren,
zodat i na zijn/haar dood zijn organen kon doneren ...
Hart, Longen, lever en nieren
gaan nu een ander zijn leven plezieren ...

Maar ook is er een Familie heel blij,
het lange wachten is nu voorbij ...
Het langverwachte telefoontje is dan
nu toch eindelijk gekomen ...

Er zijn longen voor mij ...
Nu draag ik voor altijd een stuk van jou bij mij ...


BEDANKT LIEVE DONOR ...

Gedicht zelf gemaakt door mijn man en mijzelf
>>> © GJ & JJ


.

.


18 April 2014


100 jaar geleden
was een longtransplantatie
ONMOGELIJK

50 jaar geleden
was een longtransplantatie
EEN MIRAKEL

20 jaar geleden
was een longtransplantatie
EN WONDER

10 jaar geleden
was een longtransplantatie
EEN FEIT

Vandaag
is een longtransplantatie het streven naar
LUCHT VOOR MORGEN

Re-born to be alive vzw

.

.


Voor dat je begint met het lezen van mijn blog's,
lees dan eerst even het
volgende hier onder.


Het meeste over mij kun je vinden hier rechts onder
bij de pagina's met verslagen en bij mijn dagelijkse verhaaltjes, als je daar op geklikt hebt dan kom je eerst weer bovenaan mijn website dus dan even scrollen naar beneden tot je ongeveer in het midden van het scherm bent, en daar komt het verhaal te staan dus niet bovenaan ;) .


.

.

09 december 2010

* Drukke weken.


Hier dan weer eens even een bericht van mij.

Ben weer een weekje vrijgezel lol, maar dit keer niet zo erg hoor mijn mannetje is zo erg verkouden hoesten en proesten dus laat die de bacillen maar mooi aan boord vliegen en niet hier this voor mij erg gevaarlijk, heb notabene nog geen griepprik gehad door alle ziekenhuisopnames de laatste tijd, dus ga die morgen halen anders kan het niet meer.
Ook mijn zoon was vorige week heel de week ziek ook hoesten en proesten heel de dag en nacht, hij begind nu een beetje op te knappen, alleen ik begon ook al wat te snotteren en extreem benauwd dus dinsdag maar begonnen met een kuurtje pret en antibiotica ben daar ook weer lekker beroerd van maar goed er zijn ergere dingen zoals de griep krijgen in mijn geval.

Morgen maar de stoute schoenen aan en in me scootmobiel, eerst de griepprik halen en dan door naar de kapper word hoog nodig tijd tja heb je he met een kort kapsel moet je helaas vaker, hopelijk blijft het wel droog.

Volgende week en de week erop zware weken voor de boeg word weer ziekenhuis in en uit lopen UMCG controle en mondhygeniste nog een halve dag ziekenhuis voor een remicade kuur en voor de kerst gynecoloog voor controle van mijn baarmoeder, en ze komen nog een middag een fotoraportage maken van de School voor Journalistiek voor een project over 
*duurzaam leven m.b.t orgaandonatie*
*expositie’ is in januari in Hoog Catherijne, Utrecht*
En mijn vriendin de nagelstyliste komt nog, ja ja mijn nagels moeten ook mooi versierd worden voor de kerst, heb dit jaar geen kerstboom dus dan maar op een andere manier toch.
En de maandag voor de kerst een kerstdiner bij mijn moeder in het verpleeghuis met ons gezinnetje.

En hopelijk blijft alles goed gaan zodat we de 22e dec  s'morgens vroeg in de auto kunnen stappen met ons drietjes en dan heerlijk met zijn allen aan boord kunnen gaan tot 29 dec na de kerst, heerlijk een weekje relaxen voor mij dan, manlief moet gewoon werken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Leuk dat even bent langs geweest
en een berichtje hebt achter gelaten..

Ik wens je nog een fijne dag !!!

Liefs Janetta