.

Translate

* Het aantal bezoekers *

.

.

Hallo ik ben

Mijn foto
Ben op 24 juli 1964 geboren..Getrouwd en 1 zoon die nog thuis woont...Ik kreeg in 2003 de ziekte COPD gelijk fase 3 met nog een longinhoud van 21% al snel viel ik in fase 4...In 2007 ben ik erg hard achteruit gegaan, na meerdere malen achter elkaar in het ziekenhuis te hebben gelegen, waarvan de laatste keer bijna fataal, maar ben er gelukkig nog...In febr 2008 heb ik 3.5 mnd gerevalideerd in het longrevalidatie- centrum Beatrixoord in Haren, had toen nog een long inhoud van 17% (dit was sinds juni 2012 nog 13%) Ik zat hele dagen aan de zuurstof...Ben in Sept 2009 voor 14 dagen in het UMCG geweest voor longtransplantatie screening, 11 maart 2010 heb ik dan eindelijk groen licht gekregen...Bij deze ongeneeslijke longziekte heb ik ook nog eens sinds 1979 de ziekte van Crohn (chronische darmontstekingen), in ernstige mate, waar ik elk jaar de nodige Remicade kuren voor kreeg sinds mijn transplantatie bijna geen last meer..Wil je meer over mij weten lees dan mijn blog... *Mijn Leven* Op weg naar een dubbele longtransplantatie, Ik had nog een lange weg te gaan en dat viel niet altijd mee !!! Op Goede Vrijdag 18 April 2014 ben ik getransplanteerd van 2 prachtig werkende longen..

.

.

4 jaar 1 maand en 7 dagen (+6mnd wachten op groen licht totaal dus 4 jaar en 7 mnd en 7 dagen) heb ik op de wachtlijst gestaan tot uiteindelijk het langverwachte telefoontje binnen kwam ....

Op Goede Vrijdag 18 April 2014 zijn er dan
eindelijk 2 fantastische donorlongen voor mij !!!!!

DONOR wie je ook bent BEDANKT
zal goed voor je zorgen !!!

.

.

*Mijn Donor*Eerst willen wij stil staan bij de donor en de nabestaanden...
Wij wensen de familie heel veel sterkte toe met het verlies van hun dierbare...
Waar jullie ook zijn wij denken aan jullie !!!

*17/18 April 2014*

Er is vannacht iets ergs gebeurd,
er is een familie die treurt ...
Een familie lid is heen gegaan,
hij/zij heeft gestreden voor zijn leven,
maar heeft het toch op moeten geven ...
Bij leven had i zich laten registreren,
zodat i na zijn/haar dood zijn organen kon doneren ...
Hart, Longen, lever en nieren
gaan nu een ander zijn leven plezieren ...

Maar ook is er een Familie heel blij,
het lange wachten is nu voorbij ...
Het langverwachte telefoontje is dan
nu toch eindelijk gekomen ...

Er zijn longen voor mij ...
Nu draag ik voor altijd een stuk van jou bij mij ...


BEDANKT LIEVE DONOR ...

Gedicht zelf gemaakt door mijn man en mijzelf
>>> © GJ & JJ


.

.


18 April 2014


100 jaar geleden
was een longtransplantatie
ONMOGELIJK

50 jaar geleden
was een longtransplantatie
EEN MIRAKEL

20 jaar geleden
was een longtransplantatie
EN WONDER

10 jaar geleden
was een longtransplantatie
EEN FEIT

Vandaag
is een longtransplantatie het streven naar
LUCHT VOOR MORGEN

Re-born to be alive vzw

.

.


Voor dat je begint met het lezen van mijn blog's,
lees dan eerst even het
volgende hier onder.


Het meeste over mij kun je vinden hier rechts onder
bij de pagina's met verslagen en bij mijn dagelijkse verhaaltjes, als je daar op geklikt hebt dan kom je eerst weer bovenaan mijn website dus dan even scrollen naar beneden tot je ongeveer in het midden van het scherm bent, en daar komt het verhaal te staan dus niet bovenaan ;) .


.

.

17 maart 2011

* Weer een drukke week achter de rug.


Het was een vermoeide drukke week,
ondanks dat ik mij nog steeds niet echt fit voel zijn
we toch heel de week druk in de weer geweest.

Eerst gelijk de woensdag al naar de tandarts toe in Emmeloord, de heren hadden zoals gewoonlijk niets ik wel weer brrrr weer tandsteen verwijdert en er moet een kies uit, tja zelf voor gekozen hoor die kies is mij eind vorig jaar afgebroken en moet een kroon op maar hij zit toch niet in het zicht als ik mijn mond open doe dus ze halen hem er maar uit ook om de reden dat die ene verstandskies rechtonderin er niet uit kan ligt op de zenuw en ja al mijn tanden komen nu in de verdrukking en gaan
scheef staan dus gaan ze maar trekken of snijden.
Heb dus een verwijzing gekregen en moet nog het
UMCG bellen of het daar moet gebeuren of dat het hier in Zwolle mag.

Donderdags kregen we de leraren van mijn zoon over zijn verdere opleiding daar waren we ook een middagje mee zoet, sávonds mijn vriendin voor mijn nagels en vrijdag moest ik mijn laatste Remicade kuur hebben dus ook die zit er inmiddels weer in, hopelijk blijft het nu weer een tijdje goed gaan.
Zaterdags zijn manlief en zoon begonnen met de zolder leeg te ruimen, ik dus ook een trap op pffff viel niet echt mee om boven te komen maar this me wel gelukt, er stond bovenaan de trap al een stoel voor mij klaar dus ik kon beginnen met regeren wat weg moest en moest blijven hahaha.

Zondag een middag en avond naar Snits (Sneek) naar mijn schoonouders, en maandag's een rust dagnou ja rust dag toch op de middag nog even naar intra tuin geweest voor wat nieuwe plantjes.

En tot slot Dinsdag middag naar Lelystad geweest naar mijn moeder en daar nog een paar boodschapjes gehaald.

Woensdag in alle vroegte is mijn manlief weer om 6 uur vertrokken richting Rotterdam voor een week werken en ben ik weer samen met mijn zoon thuis.
Dus ben ik woensdagmorgen weer eens naar mijn clupje geweest mozaieken was weer erg gezellig doet een mens weer ff goed onder andere mensen.
Vandaag een rustdag was ook wel te merken ook heel de morgen in me bed gelegen heerlijk geslapen tot 10uur aan toe als vanouds niet wakker geweest voor die tijd en dat is tijden niet meer voor gekomen meestal in de nacht veel wakker.

Morgen komt  hopelijk mijn hulp weer die was afgelopen woensdag ziek, en ja zieke mensen hebben we liever niet hier bij mij dus die is hopelijk uitgeziekt en zie ik dus morgen weer, is ook wel weer nodig na 14 dagen, en ja s'middags dan weer lekker naar mijn clupje en dan is het weer weekend, denk dat ik het weekend maar eens lekker in de bank blijf zitten en zelf thuis eens ga schilderen aan de tafel.

Nou mensen tot de volgende blog maar weer, bye bye zwaai zwaai.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Leuk dat even bent langs geweest
en een berichtje hebt achter gelaten..

Ik wens je nog een fijne dag !!!

Liefs Janetta