.

Translate

* Het aantal bezoekers *

.

.

Hallo ik ben

Mijn foto
Ben op 24 juli 1964 geboren..Getrouwd en 1 zoon die nog thuis woont...Ik kreeg in 2003 de ziekte COPD gelijk fase 3 met nog een longinhoud van 21% al snel viel ik in fase 4...In 2007 ben ik erg hard achteruit gegaan, na meerdere malen achter elkaar in het ziekenhuis te hebben gelegen, waarvan de laatste keer bijna fataal, maar ben er gelukkig nog...In febr 2008 heb ik 3.5 mnd gerevalideerd in het longrevalidatie- centrum Beatrixoord in Haren, had toen nog een long inhoud van 17% (dit was sinds juni 2012 nog 13%) Ik zat hele dagen aan de zuurstof...Ben in Sept 2009 voor 14 dagen in het UMCG geweest voor longtransplantatie screening, 11 maart 2010 heb ik dan eindelijk groen licht gekregen...Bij deze ongeneeslijke longziekte heb ik ook nog eens sinds 1979 de ziekte van Crohn (chronische darmontstekingen), in ernstige mate, waar ik elk jaar de nodige Remicade kuren voor kreeg sinds mijn transplantatie bijna geen last meer..Wil je meer over mij weten lees dan mijn blog... *Mijn Leven* Op weg naar een dubbele longtransplantatie, Ik had nog een lange weg te gaan en dat viel niet altijd mee !!! Op Goede Vrijdag 18 April 2014 ben ik getransplanteerd van 2 prachtig werkende longen..

.

.

4 jaar 1 maand en 7 dagen (+6mnd wachten op groen licht totaal dus 4 jaar en 7 mnd en 7 dagen) heb ik op de wachtlijst gestaan tot uiteindelijk het langverwachte telefoontje binnen kwam ....

Op Goede Vrijdag 18 April 2014 zijn er dan
eindelijk 2 fantastische donorlongen voor mij !!!!!

DONOR wie je ook bent BEDANKT
zal goed voor je zorgen !!!

.

.

*Mijn Donor*Eerst willen wij stil staan bij de donor en de nabestaanden...
Wij wensen de familie heel veel sterkte toe met het verlies van hun dierbare...
Waar jullie ook zijn wij denken aan jullie !!!

*17/18 April 2014*

Er is vannacht iets ergs gebeurd,
er is een familie die treurt ...
Een familie lid is heen gegaan,
hij/zij heeft gestreden voor zijn leven,
maar heeft het toch op moeten geven ...
Bij leven had i zich laten registreren,
zodat i na zijn/haar dood zijn organen kon doneren ...
Hart, Longen, lever en nieren
gaan nu een ander zijn leven plezieren ...

Maar ook is er een Familie heel blij,
het lange wachten is nu voorbij ...
Het langverwachte telefoontje is dan
nu toch eindelijk gekomen ...

Er zijn longen voor mij ...
Nu draag ik voor altijd een stuk van jou bij mij ...


BEDANKT LIEVE DONOR ...

Gedicht zelf gemaakt door mijn man en mijzelf
>>> © GJ & JJ


.

.


18 April 2014


100 jaar geleden
was een longtransplantatie
ONMOGELIJK

50 jaar geleden
was een longtransplantatie
EEN MIRAKEL

20 jaar geleden
was een longtransplantatie
EN WONDER

10 jaar geleden
was een longtransplantatie
EEN FEIT

Vandaag
is een longtransplantatie het streven naar
LUCHT VOOR MORGEN

Re-born to be alive vzw

.

.


Voor dat je begint met het lezen van mijn blog's,
lees dan eerst even het
volgende hier onder.


Het meeste over mij kun je vinden hier rechts onder
bij de pagina's met verslagen en bij mijn dagelijkse verhaaltjes, als je daar op geklikt hebt dan kom je eerst weer bovenaan mijn website dus dan even scrollen naar beneden tot je ongeveer in het midden van het scherm bent, en daar komt het verhaal te staan dus niet bovenaan ;) .


.

.

26 mei 2011

* Goed berichtZo daar ben ik dan weer even,
kreeg afelopen maandag goed bericht van het ziekenhuis (gynecoloog)
Mijn pap3 is nu pap1 en er is dit keer geen HPvirus waargenomen dus over een jaar weer een nieuw uitstrijkje laten maken, wat ben ik blij met dit bericht.

Maandag naar het restaurant geweest om te boeken voor ons trouwen wat we die dag gaan eten, dus dat is ook alvast geregeld.
En vandaag kwamen onze trouwkaartjes binnen zagen er dus leuk uit, veel doen we er niet echt veel aan, zijn die dag met een klein groepje ouders van weers kanten mijn zoon en een paar vrienden, dus trouwen en dan gezellig samen eten, thats all !!

Afgelopen Dinsdag naar mijn moeder geweest en kon haar het heuglijke nieuws vertellen dat ze nu op de eerste plaats staat voor het verpleeghuis bij mij om de hoek, ze was erg blij net als wij.
This wel zo als we telefoon krijgen dat ze geplaatst kan worden dat ze dan ook binnen 48 uur bij ons in Zwolle is erg snel dus.

Sávonds kreeg ik via mijn inbox van hyves het trieste bericht dat er weer een lotgenootje is overleden op nog maar een leeftijd van 66 jaar
aan de gevolgen van COPD.
Lieve Riek rust zacht.

Woensdag was weer de dag dat mijn lieve mannetje is vertrokken voor een weekje varen dus ben samen met zoon een week alleen.
Mijn zoon heeft gisteren zijn laatste examen gedaan nu is het afwachten op de uitslag 15 juni, hopelijk is hij geslaagd en kan hij bij het bouwbedrijf waar hij stage heeft gelopen beginnen te werken als timmerman na de bouwvakvakantie, de baan is hem al tijdens
 de stage aangeboden als hij is geslaagd.

Gisteren ook naar fisio geweest maar ging erg moeizaam, afgelopen maandag ook geweest en toen ging het zo goed ben toen 3 min op de loopband geweest en flink aan mijn beenspieren gewerkt en dat ging echt TOP al zeg ik het zelf maar gisteren was het omgekeerde wereld wat was ik erg benauwd van mijn scootmobiel naar de fitniszaal kreeg ik het al goed benauwd, ook zit sinds vandaag mijn neus wat dicht maar ja loop al weken te kwakkelen, dus als dit zo door gaat wordt het toch een pret en anti kuur vrees ik.

Ook heb ik problemen met het reageren op berichten van andere bloggers grrrrr bij sommigen moet je nu dus als je reageerd aangeven of  je het bericht plaatst met een google account en die heb ik maar weigerd dus elke keer dus kan ik niet reageren bij anderen grrrr erg irri is dit.

Nou dit was het dan weer voorlopig, tot de volgende blog maar weer.

Ik wens mijn trouwe lezers nog een fijne week toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Leuk dat even bent langs geweest
en een berichtje hebt achter gelaten..

Ik wens je nog een fijne dag !!!

Liefs Janetta