.

Translate

* Het aantal bezoekers *

.

.

Hallo ik ben

Mijn foto
Ben op 24 juli 1964 geboren..Getrouwd en 1 zoon die nog thuis woont...Ik kreeg in 2003 de ziekte COPD gelijk fase 3 met nog een longinhoud van 21% al snel viel ik in fase 4...In 2007 ben ik erg hard achteruit gegaan, na meerdere malen achter elkaar in het ziekenhuis te hebben gelegen, waarvan de laatste keer bijna fataal, maar ben er gelukkig nog...In febr 2008 heb ik 3.5 mnd gerevalideerd in het longrevalidatie- centrum Beatrixoord in Haren, had toen nog een long inhoud van 17% (dit was sinds juni 2012 nog 13%) Ik zat hele dagen aan de zuurstof...Ben in Sept 2009 voor 14 dagen in het UMCG geweest voor longtransplantatie screening, 11 maart 2010 heb ik dan eindelijk groen licht gekregen...Bij deze ongeneeslijke longziekte heb ik ook nog eens sinds 1979 de ziekte van Crohn (chronische darmontstekingen), in ernstige mate, waar ik elk jaar de nodige Remicade kuren voor kreeg sinds mijn transplantatie bijna geen last meer..Wil je meer over mij weten lees dan mijn blog... *Mijn Leven* Op weg naar een dubbele longtransplantatie, Ik had nog een lange weg te gaan en dat viel niet altijd mee !!! Op Goede Vrijdag 18 April 2014 ben ik getransplanteerd van 2 prachtig werkende longen..

.

.

4 jaar 1 maand en 7 dagen (+6mnd wachten op groen licht totaal dus 4 jaar en 7 mnd en 7 dagen) heb ik op de wachtlijst gestaan tot uiteindelijk het langverwachte telefoontje binnen kwam ....

Op Goede Vrijdag 18 April 2014 zijn er dan
eindelijk 2 fantastische donorlongen voor mij !!!!!

DONOR wie je ook bent BEDANKT
zal goed voor je zorgen !!!

.

.

*Mijn Donor*Eerst willen wij stil staan bij de donor en de nabestaanden...
Wij wensen de familie heel veel sterkte toe met het verlies van hun dierbare...
Waar jullie ook zijn wij denken aan jullie !!!

*17/18 April 2014*

Er is vannacht iets ergs gebeurd,
er is een familie die treurt ...
Een familie lid is heen gegaan,
hij/zij heeft gestreden voor zijn leven,
maar heeft het toch op moeten geven ...
Bij leven had i zich laten registreren,
zodat i na zijn/haar dood zijn organen kon doneren ...
Hart, Longen, lever en nieren
gaan nu een ander zijn leven plezieren ...

Maar ook is er een Familie heel blij,
het lange wachten is nu voorbij ...
Het langverwachte telefoontje is dan
nu toch eindelijk gekomen ...

Er zijn longen voor mij ...
Nu draag ik voor altijd een stuk van jou bij mij ...


BEDANKT LIEVE DONOR ...

Gedicht zelf gemaakt door mijn man en mijzelf
>>> © GJ & JJ


.

.


18 April 2014


100 jaar geleden
was een longtransplantatie
ONMOGELIJK

50 jaar geleden
was een longtransplantatie
EEN MIRAKEL

20 jaar geleden
was een longtransplantatie
EN WONDER

10 jaar geleden
was een longtransplantatie
EEN FEIT

Vandaag
is een longtransplantatie het streven naar
LUCHT VOOR MORGEN

Re-born to be alive vzw

.

.


Voor dat je begint met het lezen van mijn blog's,
lees dan eerst even het
volgende hier onder.


Het meeste over mij kun je vinden hier rechts onder
bij de pagina's met verslagen en bij mijn dagelijkse verhaaltjes, als je daar op geklikt hebt dan kom je eerst weer bovenaan mijn website dus dan even scrollen naar beneden tot je ongeveer in het midden van het scherm bent, en daar komt het verhaal te staan dus niet bovenaan ;) .


.

.

10 november 2010

* Vermoeide maar leuke dagenVorige week vrijdagmiddag 
naar de gynecoloog geweest was best heftig maar ja het moest, de rand van de baarmoederhals is verwijdert en word opgestuurd er waren erg veel afwijkingen dus afwachten de 19 november krijg ik de uitslag en moet ik tevens de cyste laten verwijderen.

Zaterdag toch de stoute schoenen  aangetrokken en naar de bijeenkomst
"Op de wachtlijst" 
geweest in Doorn verzorgt door Harten twee .

Er waren mensen met een hartpomp, hartpatienten en longpatienten het was een leuke dag ook nog iemand ontmoet die in dezelfde tijd als mij heeft gerevalideerd in Beatrixoord in 2008 in Haren, tevens ook nog 3 mensen ontmoet waar ik mee mail erg leuk om die mensen in het echt te ontmoeten, 2 ervan de rest van de dag ook gedeeltelijk mee opgetrokken.
Het was een goed verzorgde dag met koffie, thee drankjes hapjes en een goed verzorgde lunch.
Sávonds rond 18 uur zouden we naar huis maar goed moeten dan nog een uur rijden naar huis dus hebben daar in het restaurant heerlijk gegeten, 
al met al het was een gezellige leerzame geslaagde dag.

De volgende dag was ik dus goed gesloopt maar goed die dag rustig aan gedaan alleen even naar mijn moeder geweest was achteraf ook wel teveel maar goed kan mijn moeder moeilijk alleen laten zitten.

Maandag kregen we visite van mijn schoonouders die zijn een jaar op tour geweest door Amerika en een stukje Canada met hun eigen camper, maar het jaar is snel omgevlogen en ze zijn dus alweer terug dus sávonds met zijn allen heerlijk wezen uit eten dus geen rompslomp thuis, heeft mijn mannetje ook eens makkelijk.
Dinsdag ook weer een redelijk drukke dag de stad in geweest nog broeken gehaald voor mijn moeder en een paar truien voor mij zelf, had mijn mannetje nu toch bij mij dus kon mooi de kleren voor mij uit de rekken halen, sávonds nog de nodige boodschappen gehaald voor deze week.

Vanmorgen is mijn mannetje weer vertrokken voor een week hij moest dit keer naar Antwerpen het schip lag daar te lossen en daarna moet die weer naar Rotterdam varen, dus ben weer een week vrijgezel.
Vanmorgen mijn hulp gehad dus de boel is weer lekker aan kant en schoon.
Morgen lekker helemaal niets ben ik echt aan toe eerst proberen uit te slapen en dan een middag eens even lekker alleen aan mij zelf denken en dus ook echt NIETS doen ben toch wel erg moe ;)

Nou dit was het dan weer ff voor zover, tot de volgende keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Leuk dat even bent langs geweest
en een berichtje hebt achter gelaten..

Ik wens je nog een fijne dag !!!

Liefs Janetta